Amazon betalen zonder creditcard

amazon gift cards

Amazon betalen zonder creditcard

Veel mensen willen producten kopen op de Duitse amazon site. Omdat Duitsland vlak bij is wordt je bestelling vaak binnen 3-4 werkdagen al bezorgt!

Helaas heeft niet elke Nederlander een Creditcard wat het soms lastig maakt om online te kunnen shoppen in jouw favoriete webwinkel. Gelukkig is er een oplossing, we hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

  • Amazon tegoed kopen met een Amazon.de Gift card
  • Een prepaid creditcard kopen

Amazon Gift card

Dit is wellicht de makkelijkste optie: Je koopt een Amazon Gift card en wisselt deze in op je amazon account zodat je jouw saldo kunt gebruikten om te shoppen in de Amazon winkel.

Maar wat is zo’n Giftcard nou precies?

Een Amazon Gift card is een soort van prepaid cadeaukaart waarmee je jouw amazon saldo kunt opwaarderen. Op de achterkant van de Amazon Gift card staat een code (waar een laagje over zit die je moet weg krassen) die de Gift card vertegenwoordigt. Deze Amazon code kun je gebruiken om je amazon saldo op te waarderen. Met een Amazon code van bijvoorbeeld €20 voeg je €20 aan saldo toe aan je Amazon account, je hebt nu dus 20 euro om te besteden op amazon.de

Let op: Een Duitse Amazon Gift card kun je niet inwisselen op amazon.com (dit is namelijk de Amerikaanse Amazon). Let dus goed op voor welk land je de Gift card koopt.

Waar kan ik een Amazon Gift card kopen?

We gaan er even vanuit dat je wilt shoppen op de Duitse Amazon webwinkel. Er zijn veel webwinkels waar je Duitse Amazon codes kunt kopen met o.a. iDEAL, Mister Cash en zelf kunt betalen met Bitcoin!

Een voorbeeld hier van is www.123amazongiftcard.nl waar ze Amazon Giftcards verkopen van €10, €20 en €50. Je kunt deze producten ook combineren in je winkelwagen om zo voor €70 of €200 aan Amazon te goed te kopen.

Helaas zijn de Giftcards niet fysiek te koop in Nederland.

ideal

Een Prepaid creditcard

Voor mensen die niet graag vast zitten aan een creditcard maatschappij zijn er de zogenaamde prepaid creditcards. Een voorbeeld hiervan is de 3Vcard, een prepaid creditcard die je kunt opwaarderen met iDEAL (of contant in de winkel).

Je kunt een 3Vcard kopen bij je lokale boekhandel of online op 3vcard.nl.