Battle.net betalen zonder creditcard

battlenet gift card kopen

Wil je geld toevoegen aan je Battle.net portemonnee maar heb je geen creditcard? Dit kan wel eens lastig zijn, veel Nederlanders hebben geen creditcard en al helemaal geen zin om er één aan te schaffen vanwege de hoge kosten.

We hebben voor je uitgezocht hoe je toch games, items en diensten kunt kopen op Battle.net en alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

  • Battle.net betalen met een Battle.net Giftcard
  • Battle.net betalen met een prepaid creditcard.

Battle.net betalen met een Gift card

Dit is misschien wel de gemakkelijkste optie: Je koopt een Battle.net cadeaukaart en wisselt deze in op je Battle.net account.

De Battle.net Gift Card is een soort van prepaid cadeaukaart waarmee je saldo aan je battle.net account kunt toevoegen. Op de achterkant van de Giftcard staat een code die de kaart vertegenwoordigt.

Battle.net tegoed kopen met iDEAL

Je kunt de cadeaukaarten bij de winkel (bijvoorbeeld: Primera) kopen of online! Het voordeel van online kopen is dat je niet naar de winkel hoeft en je de Battle.net code direct in huis hebt!

Op battlenetgiftcard.nl koop je eenvoudig je Battle.net codes en ontvang je deze direct per e-mail! Je kunt de code(s) veilig afrekenen met o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin.

iDeal logo Sofort logo Bitcoin logo Wiretransfer logo Mistercash logo

Na betaling verschijnt er een Battlenet code op je scherm en een link om deze direct in te wisselen, je ontvangt deze ook per e-mail.

Prepaid creditcard

Je kunt er ook voor kiezen om een prepaid creditcard aan te schaffen. Een voorbeeld hier van is de 3V Card, deze kun je kopen op www.3vcard.nl.

Wanneer je de 3V Card in huis hebt kun je deze opwaarderen met iDEAL of contant in de winkel, de creditcard werkt net als een echte creditcard alleen moet je deze van te voren opladen.