Spotify Premium betalen zonder creditcard

Spotify betalen met een giftcard Spotify betalen met een giftcard

[yasr_visitor_votes size=”small”]

Spotify Premium betalen zonder creditcard

Wie graag gebruik wil maken van de populaire streaming-dienst Spotify zonder reclame loopt al snel tegen een barrière aan: Hoe betaal je voor Spotify zonder creditcard? Er zijn 3 manieren om te betalen voor Spotify, we hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

 1. Spotify betalen met PayPal
 2. Spotify betalen met een Spotify Gift card
 3. Spotify betalen met een Prepaid creditcard.

Helaas hebben veel mensen geen creditcard of PayPal rekening, hierdoor wordt betalen voor de dienst lastig. Wie Spotify met een Spotify Gift card wil betalen moet deze van te voren in de winkel halen, erg lastig als je nou net thuis op de bank zit. Helaas kun je niet met iDEAL betalen voor Spotify, dit maakt het voor veel Nederlanders lastig om impulsaankopen te doen op Spotify.

Spotify Gift Card

De makkelijkste manier om te betalen voor Spotify zonder creditcard is met een Spotify gift card, je kunt een Spotify gift card eenvoudig inwisselen voor Spotify Premium of Spotify Unlimited. Je kunt de Spotify gift card in diverse winkels verkrijgen zoals Jumbo, Albert Heijn, Primera of Bruna. Op de Spotify kaart staat een code die je kunt gebruiken om de Spotify kaart in te wisselen op je Spotify account.

spotify cardideal

 

“Je kunt een Spotify gift card van 10 euro inwisselen voor 1 maand Spotify Premium of 2 maanden Spotify Unlimited”

 

De Spotify codes zijn ook online te koop bij Spotify zelf, echter kun je hier alleen met een creditcard/PayPal betalen. Gelukkig kun je de Spotify codes ook bij diverse webwinekls afrekenen met iDEAL, zo betaal je een lichte vergoeding en krijg je de Spotify code direct per e-mail geleverd waarna je deze kunt inwisselen op je Spotify account.

Spotify betalen met iDEAL

Je kunt dus voor Spotify betalen met o.a. iDEAL, Bitcoin, Mister Cash en nog veel meer via verschillende webwinkels. We dit zelf geprobeerd en de stappen voor je op een rijtje gezet:

 1. Ga naar www.123spotifygiftcard.nl en kies welke gift card je wilt, ze hebben spotify kaarten van €10, €30, €60 en €120.
 2. Vul je gegevens in en kies je betaalmethode en reken de Spotify code veilig af met o.a. iDEAL, Bitcoin en Mister Cash.
 3. Na betaling verschijnt de Spotify code direct op je scherm en ontvang je een e-mail met de factuur.
 4. Wissel de Spotify code in via de link ‘Automatisch inwisselen‘ of volg de stappen in de Spotify handleiding.

Het is dus kinderlijk eenvoudig om je Spotify abonnement te betalen met iDEAL, via een Spotify gift card zit je nergens aan vast.

Spotify code inwisselen

Je kunt een Spotify code eenvoudig inwisselen door naar de Spotify website te gaan en in te loggen met je Spotify/Facebook account. We hebben de stappen voor je op een rijtje gezet:

 1. Ga naar www.spotify.com/redeem/.
 2. Log in met je Spotify of Facebook account.
  Kijk goed of je op het juiste account bent ingelogd, het zou jammer zijn als je de code op het verkeerde account inwisseld.
 3. Vul de Spotify code in die je hebt gekocht op 123SpotifyGiftcard of in de winkel.
 4. Klik op verzilveren.
 5. Je krijgt de keuze uit Spotify Unlimited of Spotify Premium. Pas als je op één van deze opties hebt geklikt is de code verzilverd.
  Let op: op kleine beeldschermen (bijvoorbeeld op de smartphone) valt de optie ‘Spotify Premium’ buiten het scherm.
 6. Je hebt nu een Spotify Premium / Unlimited abonnement.

Spotify betalen met een Prepaid creditcard

Als je geen creditcard hebt kun je er voor kiezen een prepaid creditcard aan te schaffen, een voorbeeld van een prepaid creditcard is de 3V Card. Echter betaal je voor een 3V kaart al snel extra kosten voor o.a. de aanschaf en voor het opwaarderen. De 3v Card is een “wegwerp creditcard” die u online koopt. U kiest een bedrag dat u op uw voucher wilt zetten (minimaal €20,-), betaalt met iDeal en u ontvangt direct een code die u kunt gebruiken als een Mastercard creditcard. Je kunt een 3v card kopen via de website van 3v.

Betalen met PayPal

Je kunt er voor kiezen je PayPal account aan je Spotify account te koppelen, echter zal Spotify maandelijks een bedrag van €10 van je PayPal rekening afschrijven.