Steam betalen zonder creditcard

steam giftcard kopen

[yasr_overall_rating size=”small”]

Steam betalen zonder creditcard

Heb je geen creditcard en wil je wel games kopen op Steam? Valve maakt het nu mogelijk om te betalen met iDEAL, PayPal, ClickandBuy en met Steam cadeaukaarten. Voor veel Nederlanders is PayPal of ClickandBuy geen optie, dit omdat deze bedrijven veel extra kosten rekenen wanneer je een negatieve balans hebt of wanneer ze niet kunnen afschrijven. De makkelijkste manier om te betalen voor Steam is:

  • Games kopen met iDEAL
  • Saldo toevoegen aan je Steam saldo met een Steam gift card

Games kopen met iDEAL

Games kopen met iDEAL op Steam is kinderlijk eenvoudig, zoek een leuke game die je wilt kopen en selecteer op de afrekenpagina iDEAL als betaalmethode. iDEAL betalingen worden direct verwerkt, hierdoor kun je de game na je aankoop direct downloaden en installeren.

Steam Gift Card

Een Steam gift card is een soort PrePaid kaart met een unieke code er op, deze PrePaid kaart werkt ongeveer hetzelfde als telefoonkaarten. Je koopt de Steam gift card in de winkel of online en wisselt de code in op je Steam account. Het saldo van de Steam kaart wordt dan bij je account balans bijgeschreven. Er zijn Steam cadeaukaarten van €10, €20 en €50.

Waar kan ik een Steam gift card kopen?

Je kunt Steam cadeaukaarten bij boekhandels of gameshops kopen zoals Primera of Free Record Shop. Daarnaast kun je een Steam Gift Card online kopen in webwinkels, de Steam code wordt dan direct geleverd per e-mail en getoond op je scherm waarna je deze direct kunt inwisselen. Zo koop je een Steam giftcard vanuit je luie stoel met o.a. iDEAL, Bitcoin, Mister Cash of Paysafcard.

Je kunt een Steam gift card kopen op: www.123steamgiftcard.nl

Steam gift card inwisselen

Je kunt een Steam code eenvoudig in Steam activeren, we hebben de stappen voor je op een rijtje gezet:

  • Open Steam en log in met je Steam account
  • Klik op ‘Games‘ in het Steam-menu
  • Selecteer ‘Een Steam-poremmoneecode inlossen
  • Geef de Steam-code op en klik op Doorgaan

Je kunt een Steam code ook inwisselen via de website van Steam, volg de onderstaande stappen:

Wat kan je met een Steam Gift Card?

Je kunt Steam-cadeaubonnen en Steam-portemonneecodes kopen in winkels door de hele wereld heen, in allerlei verschillende bedragen.

Met een Steam kaart kun je het saldo opladen op je Steam account, wissel de Steam gift card code in om het saldo op te laden van je Steam account.