Xbox zonder creditcard

xbox gift card kopen zonder creditcard

[yasr_overall_rating size=”small”]

Xbox (live) betalen zonder creditcard

We kennen het allemaal: Je wilt iets kopen maar dat kan alleen met een creditcard. Niet iedereen heeft een creditcard in Nederland, dit maakt het soms lastig om online producten te kopen. Ook voor Xbox moet je met een creditcard betalen, gelukkig is er een oplossing.  Je kunt je saldo op je Microsoft-account opwaarderen met een Xbox Gift Card (of een Microsoft Gift card).

Wat is een Xbox gift card?

Een Xbox gift card is een soort van PrePaid kaart waarmee je het saldo op je Xbox account kunt opwaarderen.  Net als telefoonkaarten kun je deze in de winkel kopen en daarna inwisselen op je account/telefoon. Op de Xbox kaart staat een bedrag, dit bedrag kun je op je Microsoft account zetten wanneer je de Xbox kaart inwisselt op je Microsoft-account.

xbox-card-634x396-1ideal

Waar kan ik de Xbox gift card kopen?

Je kunt de Xbox gift card in de winkel kopen of online, er zijn veel webwinkels waar je Xbox cadeaukaarten kunt kopen. Als je de Xbox gift card online koopt kun je deze vaak afrekenen met o.a. iDEAL, Bitcoin, Mister Cash of Paysafecard. de Xbox code wordt na betaling per e-mail naar je gestuurd en direct op je scherm getoond. Een site waar je goedkoop Xbox cadeaukaarten kunt kopen is: www.123xboxlivecard.nl of https://www.igiftcards.nl/xbox/

Voordelen van Online kaarten kopen:

  1. Snel, over het algemeen is de levertijd minder dan 5 minuten.
  2. Vele betalingsmogelijkheden, geen creditcard nodig.
  3. 24 uur per dag open, op elk moment van de dag snel aan tegoed komen.
  4. Betrouwbare verkopers, die onder regelmatig gecontroleerd worden door SaldoZonderCreditcard.nl. Goede service, en vaak heeft u binnen enkele minuten al iemand die u helpt met uw probleem.

Xbox card kopen in de winkel

Mocht je de Xbox live card liever in de winkel kopen zijn er genoeg winkels die deze verkopen. Onder meer de Saturn, Primera, Mediamarkt, Bruna en gameshops verkopen de cadeaukaarten.

Xbox Code inwisselen op PC / Mac via de Microsoft Website

  • Ga naar https://commerce.microsoft.com en log in met je Microsoft account
  • Klik bij ‘Facturering’ op de tab ‘Betalingsopties’.
  • Klik daar op de link ‘Klik hier’.
  • Selecteer de optie ‘Microsoft account’ en klik op de link ‘Code inwisselen’
  • Vul het formulier in om je code in te wisselen.

Xbox Code inwisselen via de Xbox Website